11.04.16

26.-28. märts

25. märtsil sõitsin koos Jenniga soome VÕP'i Taavi sünnipäevale Grootebroek'i, pärast seda liikusime edasi ka Amsterdami, kus käisime kohvikus ja jõime koos kohvi ja muljetasime vahetusaasta üle, nägin lõpuks ära ka kurikuulsa punaste laternate tänava, mida mul imekombel 6'l eelneval Amsterdami külastamisel ei olnudki õnnestunud teha. Pärast selle nägemist sain korralikult mõtlemisainet, nähes neid naisi end akendel hõõrutades üritades end järgnevale kliendile müüa aga see selleks.
Taavi sünnipäev oli sellegipoolest vahva. Mängisime Amsterdamis upgrade mängu, kus pidid oma asja millegi parema vastu vahetama. Mina ja Jenni alustasime pastakaga ja lõpetasime markeriga. SUCESS!!


"Diabeet kuubis"

27. märtsil oli meil perega Lihavõtte brunch ehk Paasbrunch. (Tegelikult ütleksin, et hommikusöök, sest see toimus kell 10 hommikul :) ) Pärast seda läksime pere ja külalistega Giethoorn'i, kus turismihooaeg oli jälle alanud. Kõik kohad olid pisikesi asiaate täis. Perega käisime Olde Maat 'uus'i muuseumis ehk midagi talumuuseumi moodi.








Esmaspäeval oli kõigil vaba päev ja otsustasin pere enda välja valitud kohta välja tirida. Teemuuseum, Groningen'i provintsis. Kuna mu hostpere on üks suur kogu teejoojaid, arvasin, et see oleks hea idee, läks õnneks. Pärast muuseumi külastust jõime muuseumi kohvikus ka teed, kuid millist teed juua tahtsime saime alles veerantunni pärast otsutatud, kuna teevalik oli tohutu, nimelt valida sai ligi 400 erineva teesordi vahel. Pärast seda läksime ka mere äärde tammile kõndima.









Heiho, Krista

PS. 31. märtsil skaipisin oma armsa Hannaga ka, love ya. Soovin siin ka omaltpoolt abiturientidele edu eksamiperioodiks!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar